Πιστοποίηση βιολογικής παραγωγής Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών

Μελισσόχορτο
Τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά αποτελούν σήμερα την αιχμή του δόρατος ανάμεσα στα προϊόντα του αγροτικού τομέα με εξαγωγικό προσανατολισμό. Η εταιρία Bioherbal έχοντας ήδη συνεργαστεί με σημαντικό αριθμό παραγωγών με αρκετά μεγάλο αριθμό στρεμμάτων, έχει καθιερωθεί στον χώρο σαν ένα από τα ελάχιστα φυτώρια τα οποία εξειδικεύονται στην παραγωγή πολλαπλασιαστικού υλικού για Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά.

Παράλληλα το τελευταίο διάστημα έχουμε δραστηριοποιηθεί και στο κομμάτι της εμπορίας στοχεύοντας κυρίως στην προώθηση της παραγωγής των πελατών μας και όχι μόνο.

Ο χώρος της διάθεσης των προϊόντων τα οποία προκύπτουν είτε από την αποξήρανση (ξηρή δρόγη) είτε από την μεταποίηση (π.χ. αιθέρια έλαια) των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών όπως ήδη αναφέραμε παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον το οποίο εισπράξαμε έχοντας επαφές με εταιρείες του εξωτερικού και ειδικότερα με αυτές που διακινούν βιολογικά τρόφιμα.

BioHerbal - ΠιστοποιήσειςΑυτός φυσικά είναι και ο λόγος για τον οποίο αρχικά προχωρήσαμε στην απόκτηση βιολογικής πιστοποίησης εμπορίας ΑΦΦ η οποία μας έδωσε την δυνατότητα να προχωρήσουμε αρχικά, σε μικρής κλίμακας εμπορικές συναλλαγές με το εξωτερικό παρ’ ότι η ζήτηση ήταν – και είναι – σημαντικά μεγαλύτερη.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι πέραν της πιστοποίησης της εμπορίας βιολογικής ξηρής δρόγης καθώς και άλλων προϊόντων τα οποία παράγονται από Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά βιολογικής καλλιέργειας, η Bioherbal προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία ΔΗΩ και στην πιστοποίηση παραγωγής βιολογικού πολλαπλασιαστικού υλικού Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών.

Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα 4/9/2016 μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας ανάμεσα από μια ποικιλία 100 περίπου ειδών, πιστοποιημένα βιολογικά φυτά τα οποία προορίζονται για καλλιέργεια, μεταπώληση αλλά και σε τιμές λιανικής.

Τέλος υπενθυμίζουμε στους πελάτες μας ότι οι παραγγελίες για την φθινοπωρινή φυτευτική περίοδο τόσο για τα βιολογικά όσο και τα συμβατικά φυτά θα πρέπει να έχουν δοθεί μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου ενώ για την εαρινή μέχρι και τον Μάϊο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.